Siirry pääsisältöön

Kiitollinen, siunattu ja onnellinen!

Moi! 

Edellisestä postauksesta on vierähtänyt jo pidempi tovi, joten varoitan: pitkä kirjoitus tulossa! 

Mennyt kuukausi ja koko vuosi on ollut työntäyteinen ja antoisa. Olen ahkeroinut jälleen korvakorujen parissa.

Olen toteuttanut luovuuttani ja ideoinut lisää uusia korvakorumalleja. Vanha Rauma on itselleni rakas paikka Raumalla, joten ei liene yllätys, että tein seuraavaksi Vanha Rauma -aiheiset värikkäät talokorvakorut. Nämä korvakorut ovat myynnissä torin laidalla Raatihuoneen museokauppa Kistupuadissa(Kauppakatu 13)




Viikon ehdin lomailla ennen juhannusta. Lepo sai aikaan uuden luovuuspuuskan 😊 . Tein viime viikolla peräti kolmet uudet korvakorut: Pitsisydän- , Pikku Pitsisydän - ja Raum-korvakorut. 













Niitä myin viime viikolla Vanhan Rauman iltatoreilla tiistaina ja torstaina. Jännityksellä osallistuin ensimmäistä kertaa RauMarin perustettuani iltatoreille ja myin tuotteitani henkilökohtaisesti. Odotin innolla ja jännityksellä ihmisten reaktioita ja mielipiteitä tuotteistani ja itse yritystoiminnastani. Vastaanotto oli suureksi ilokseni positiivista ja kannustavaa. Sanalla sanoen MAHTAVAA! 

Tästä on hyvä jatkaa. 😊




Mutta ei tässä vielä kaikki. Ns. ensivalon näkivät myös mun urani kannalta tärkeimmät tuotteet: Herran siunaus -kortti ja -juliste. Tärkeitä ne ovat siksi, että ne olivat ratkaiseva alkusysäys RauMarin synnylle. Ensin itselläni oli kova tarve saada joku kristillinen kaunis juttu kodin seinälle. En löytänyt sellaista valmiina, joten syntyi idea tehdä itse Herran siunaus -juliste. Tein siitä monen monta versiota ja koin luomisen tuskaa. Lopulta julisteesta tuli omasta ja läheisteni mielestäni niin kiva, että ajattelin voivani myydä niitä myös muille. Ensimmäiset kortit ja julisteen myin iltatorilla viime viikolla. Lisäksi kortteja on nyt myynnissä myös Wanhan Rauman putiikki Taruliinassa (Kuninkaankatu 17). 





Tässä sitä ollaan nyt otettu ensiaskeleet ihmisten edessä yrittäjänä. Helppoa yrittäjyys ei ole, mutta se on antanut mulle mahdollisuuden käyttää luovuuttani uudella tavalla. Sen lisäksi on ollut hienoa tutustua uusiin mahtaviin ja ihaniin tyyppeihin 💕. 

Lämpimät kiitokset asiakkaille, yhteistyökumppaneille, ystäville ja perheelle!

Olo on nyt kiitollinen, siunattu ja onnellinen. 

Mukavaa heinäkuuta! 

T. Mari 

Kommentit

Lähetä kommentti