Siirry pääsisältöön

Leipää ja koruja Meijerillä




LEIPÄÄ JA KORUJA MEIJERILLÄ

RauMarille tarjoutui hieno tilaisuus saada omia tuotteitaan
myyntiin paikallisen leipomon Ketunleivän myymälään.
Tällainen kahden naisyrittäjän yhteinen SHOP-IN-SHOP myymälä on oiva osoitus verkostoitumisesta ja yhteen hiileen puhaltamisesta. 

Yhteistyön taustatiedoksi julkaisen täällä Ketunleivän yrittäjän Sannan laatiman lehdistötiedotteen. 




Leipää ja koruja Meijerillä

Leipomo Ketunleipä ja raumalainen korutaiteilija RauMari aloittavat shop in shop -yhteistyön maaliskuun puolessa välissä. 

Idea koruputiikista leipomon myymälässä lähti joulukuisesta Rauman Yrittäjien järjestämästä pop-up-myymälästä. Siellä oli useita yrittäjiä saman katon alla myymässä ja esittelemässä tuotteitaan. 

Meillä on leipomolla ylimääräistä tilaa, ja halusimme hyödyntää sen tarjoamalla sitä paikallisten pienyrittäjien käyttöön, joilla ei ole omaa liiketilaa. Ajatuksena on tehdä enemmänkin yhteistyötä pienten toimijoiden kanssa, ja saada siten esimerkiksi markkinointietuja. Eli toivotamme tervetulleeksi muutkin pop-upin perustamisesta kiinnostuneet yrittäjät. Tiloihin mahtuu samaan aikaan pari kolmekin yritystä, tuotteiden koosta ja määrästä riippuen.

Pidämme perjantaina 15.3. klo 10-17 esittelypäivän, jolloin RauMarin Mari on itse paikalla esittelemässä tuotteitaan. Päivän aikana on myös kahvia, voileipiä ja keksejä tarjolla. Korut jäävät Ketunleivän myymälään myyntiin myös esittelypäivän jälkeen.


Leipomo Ketunleipä
Vanha Meijeri
Isokatu 21, Rauma

NÄKYMÄ SHOPPIIN, SANNA JA MINÄ


RauMari pähkinänkuoressa

RauMarin valikoimiin kuuluvat mm. korvakorut ja persoonalliset oman designin painotuotteet esim. juliste, kortit ja mukit. 

RauMarilla on oma korvakorumallisto, joka on raumalaista käsityötä. Lähtökohtana ajattomissa korvakoruissa on tuoda käyttäjilleen iloa. RauMari tarjoaa  asiakkaalle mahdollisuuden tilata uniikit korvakorut omissa toiveväreissä.

RauMarin yrittäjä Mari Niittymaa saa inspiraatiota tuotteisiinsa mm. väreistä, luonnosta, Vanhasta Raumasta ja nyplätystä pitsistä. 

Rakkaudesta Raumaan ja kaikkeen kauniiseen. 

 
Lisätietoja ja kuvia tuotteista:
Instagramista @raumariofficial tai sähköpostitse raumariofficial@gmail.com 


 VALITETTAVASTI, en ehtinyt julkaista tiedotetta täällä blogissa ennen korupäivää, koska kädet ja pää oli täynnä monia hoidettavia asioita mm. julkaisin RauMarin instagramissa ihka ensimmäisen maksetun mainoksen, jolla tavoitin 980 lähialueen naista.


Avajaisia vietimme siis Korupäivän merkeissä perjantaina 15.3. Asiakkaat ottivat meidät lämpimästi vastaan ja päivä oli onnistunut.Kiitokset Kaikille!

Pienen yrittäjän viikko oli täynnä pieniä suuria tekoja. Tästä on hyvä jatkaa!

#kiitollinensiunattuonnellinen

Halein, Mari

Kommentit