Siirry pääsisältöön

Mari esittäytyy



 Moi!

Ajattelin kertoa tällä kertaa vähän itsestäni, naisesta RauMarin takana 😊

Olen äiti ja työskentelen myyjänä perhemarketissa. Syksyllä aloitin visualistin opinnot työn ohella. Syksyllä myös hain itselleni toiminimen, jotta voin myydä tekemiäni tuotteita.RauMari antaa mahdollisuuden toteuttaa luovuuttani.

Palataan ajassa viime kevääseen, joka oli elämässäni käännekohta uusiin haasteisiin. Huomasin, että kroppani ei yllätyksekseni kestänytkään työni kuormitusta. Jouduin rasitusvammojeni vuoksi pitkälle sairauslomalle. Jouduin miettimään tulevaisuuttani vakavasti uudelleen. Viihdyin työssäni asiakaspalvelussa, mutta mitä jos en selviä tässä työssäni enää? Mitä muuta osaan? Mistä asioista olen kiinnostunut?

Olen aina lapsesta saakka tykännyt kauniista asioista niin vaatteissa, sisustuksessa kuin luonnossakin. Vaihdoin usein siskoni kanssa yhteisen huoneemme järjestystä, kerrossänky löytyi milloin mistäkin nurkasta. Askartelin kaikkea pientä ja kaunista. Varaa ei ollut välttämättä ostaa silloinkaan kaikkea haluamaani, joten se ajoi mut tekemään itse haluamiani juttuja. Muumit olivat pop! Onneksi oli pikkusisko, niin sain hyvän tekosyyn katsoa muumeja itsekin teeveestä. Askartelin innolla pikkusiskolleni muumitalon ja muumilaivankin. Itsekovettuvista muovailuvahoista tein lisää muumihahmoja hänelle mm. noidan, Aliisan, Tiuhdin ja Viuhdin.

Tässä tallessa olevat hahmot pienillä kolhuilla


Piirtäminen oli yksi lempiharrastuksistani ja haaveilin taiteilijan urasta. Isä kehotti kuitenkin miettimään jotain muuta ammattia. Lukion jälkeen hain kultaseppäkouluun Lahteen, mutta en päässyt sinne, joten päädyin ravitsemisalalle varman työpaikan toivossa. Ruokaa tarvitaan aina -ajatus oli järkeenkäypä ja tykkäsin kuitenkin myös kokata ja leipoa.

Rakkaani perässä muutin Raumalle. Rakastuin Vanhan Rauman miljööseen. Oma lapsuudenkoti henkii samaa vanhanajan tunnelmaa. Meri ja veneily tulivat myös rakkaiksi. Kotiuduin Raumalle suht helposti. Ihmiset olivat puheliaita ja mukavia. RauMari nimi kertoo rakkaudestani Raumaan ja haluan osaltani kertoa tuotteideni kautta Rauman tarinaa.

Vaikka tykkään kauniista sisustusjutuista ja ihanista vaatteista ja asusteista, tärkeintä kuitenkin on (tietysti kaikki rakkaani ja terveys) ihmisten aitous,  sydämen viisaus ja sisäinen kauneus. 

Ja Värit. Ne ovat mulle tosi tärkeitä. Saan niistä voimaa ja ne piristävät mieltä. Sisustukseen värit tuovat rentoutta ja huumoria, kuten tonttuovi jouluna. 

Joskus valinnan vaikeuden voi ratkaista ostamalla vähän joka väriä, kuten tein Iittalan Primavera -kulhojen kanssa 😄


Vaatteen tai tuotteen värimaailma voi siis olla ostopäätöksessäni merkittävässä roolissa.

Nämä kaikki mieltymykseni tiivistyvät yhteen pakettiin visualistin työssä. Visualistin taidot puolestaan tukevat nykyistä työtäni hyvin. Opintojeni avulla voin tehdä työni paremmin. Kunnianhimo ja ammattiylpeys ovat peräisin motostani: kun tehdään, niin tehdään kunnolla.   

Arvostan rehellisyyttä, luotettavuutta ja ahkeruutta. Pyrin olemaan hyvä lähimmäinen, enkä arvota ihmisiä heidän ulkoisen olemuksen perusteella. Kaikilla on elämässä joskus aina vastoinkäymisiä, murhetta ja surua. Olen huomannut, että pienillä ystävällisillä sanoilla, hymyllä ja hyvillä teoilla voi olla iso merkitys toiselle.


Antamalla hyvää toiselle, saat hyvää myös itsellesi - ainakin hymyn kasvoillesi. 

Lopuksi kerrottakoon, että elämä hymyilee jälleen vuoden takaisten rasitusvammojen jälkeen. Vastuualueeni vaihdos mahdollistui alkuvuonna ja sen myötä rasitusvammani eivät enää ole kiusanneet mua päivittäin. Opiskelusta ja yrittäjyydestä olen saanut elämääni hurjasti uutta sisältöä. Helppoa se ei ole, mutta antoisaa.


💜:llä Mari

PS. Niin ja sitten viime kerralla mainitsemani korvakoruasiat ovat myös edenneet. Korujen myyntipahvit sain alkuviikolla ja hyvältä näyttävät 😍. Valitettavasti koulu ja päätyö vievät nyt aikani, mutta tulossa on kivoja korviksia. Lisätiedot ja väritoiveet sähköpostitse: raumariofficial@gmail.com


                                                                           💙💚💛💜











Kommentit

  1. Voi kuinka lapsena ihailinkaan niitä kaikkia ihania juttuja joita teit siskollesi ja itsellesi. Minulla on edelleen tallessa pikkuvihkoset, joista löytyy monenlaisia salauukkuja ja "jippoja". <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti