Siirry pääsisältöön

Pimu, Kimuli, Typy ja Leidi - korvakorumallit esittelyssä


Moi!

Kevät hellii meitä lämmöllään. Ihan mahtavaa kylmän ja pimeän talven jälkeen!



PIMU










Kevään aikana olen vihdoin saanut uudet "lapseni" -siis lupaamani korvakorut valmiiksi maailmalle lähtöön. Heitä on neljää eri mallia. Nimiksi heille keksin naiselliset Pimu-, Typy-, Kimuli- ja Leidi-nimet. Korvakoruthan ovat naiseuden ylistystä parhaimmillaan.

Tässä he ovat mallien ikäjärjestyksessä 😉 vanhemmasta nuorimpaan.

KIMULI
TYPY






LEIDI






















Olen tehnyt nämä korvakorut tuomaan iloa ja piristystä käyttäjilleen💜. Olen antanut heille tällaisen tärkeän tehtävän, koska itse saan kivoista korvakoruista iloa ja voimia harmaaseen tai muutoin ankeaan päivään. 

Korvakorut ovat arjen pientä luksusta. Korvakorut tuovat helposti asukokonaisuuteen sen tärkeän jujun tai kaivatun viimeistellyn ilmeen.

Lisäksi haluan muistuttaa koruillani, että kelpaat, osaat ja pystyt. Olet arvokas ja ainutlaatuinen oma itsenäsi. Se kaikki unohtuu niin helposti arjen kiireessä kaikkien murheiden, velvollisuuksien ja odotusten alle. (Kokemusta tästä löytyy).

RauMarin korvakoruissa väreillä on iso rooli. Värimahdollisuuksia on lähes rajattomasti ja, mikä, ehkä parhainta voit itse toivoa Sinun näköiset värit korvakoruihisi. Toteutan toiveita mielelläni.

Tärkeää on tiedostaa, että koruni on käsin tehtyjä, eivät täydellisiä -vaan inhimillisen aitoja, rakkaudella tehtyjä, ilon ja toivon muistuttajiksi tarkoitettuja. Korvakorukoukut ovat hopeaa ja tarvittaessa niihin saa myös silikoniset takalukot.


Korvakorujeni myötä haluan toivottavaa Sinulle iloista kesää ja voimia arkeen!


💜 :llä Mari

P.S. Tiedustelut toistaiseksi s-postitse raumariofficial@gmail.com
      



Kommentit