Siirry pääsisältöön

Korvissako suhisoo?

Kevättä rinnassa ja korvissa!


Korona on ollut nyt lähes kaikkien huolenaiheena ympäri maailmaa ja ihan syystä. Se on tuonut mukanaan paljon surua ja huolta. Mulle se näkyy muunmuassa lapsen etäopiskeluna. Pääsiäiseen liittyvä lapseni etäkoulutehtävä sai minut palaamaan origamiperhosten pariin. Tässä lainaus RauMarin instagram-postauksesta.


"Uusin korvismallini enteilee lähestyvää kesää ja on nimeltään Choo. Se on japania ja tarkoittaa perhosta 🦋. 

Sain idean näihin korviksiin lapseni etäkoulutehtävästä, jossa piti askarrella jotain pääsiäiseksi. Olen aina tykännyt näprätä kaikkea pientä, joten ajattelin opettaa lapseni taittelemaan origamiperhosia pajunoksiin.
Japanilaiset kuosit lähtivät lentoon

Origamit ovat mulle tuttu juttu jo lapsuudesta Japanissa asuvan tätini kautta. Nämä
origamiperhoset ovatkin kulkeneet lapsuudesta asti mukanani eri tilanteissa. Esim. hääkutsussamme  💌 ja koristeina seinillä.

Nyt testasin uteliaisuuttani paperiperhosten toimivuutta korvakoruina. Ilokseni ne toimivat 😊ikein hyvin. Palaute testaajilta oli positiivista:

"Ihanan kepeitä ja keväisiä. Ne tuovat toivoa tähän karanteeniin".

Tähän ajatukseen pohjautuen haluan  jakaa Choo-korvisten kautta toivoa, iloa ja valoa käyttäjilleen ❤ 🧡 💛 💚 💙 💜

Tämän lisäksi päätin käyttää osan näiden tuotosta Rauman seurakunnan diakoniatyön ruoka-apuun Raumalla (hernekeittopurkki per ostettu Choo-korvakorupari).

Tuttuun tapaan nämäkin korvakorut ovat myynnissä nyt Leipomo Ketunleivän🦊 shop-in-shopissa, Isokatu 21, Rauma. Avoinna TI-PE klo 10-16.30

HUOM! 💖 Voi myös tilata näitä postitse suoraan kotiin.  Tällöin laita mulle yksityisviestiä, niin kerron lisää.

➡️💕 Korvakorut 12 € + postituskulut 2.90€

Korvakorukoukut ruostumatonta terästä, joka on nikkelitöntä ja kadiumvapaata".
 
Kahdeksan herkullista värivaihtoehtoa

Jos palataan vielä otsikkoon...

ja ajassa taaksepäin. Uudelle korviksille piti toki keksiä sopiva nimi. Aiemmat korvisten nimet ovat aina liittyneet naisten nimiin, koska ideat oli vähissä ja tämä perhoskorvis liittyy kiinteästi Japaniin, kysyin Japanissa asuvalta tädiltäni mikä perhonen mahtaa olla japaniksi. Hän kertoi sen olevan Choo ja arveli, että se on suomalaiselle vähän hankala ääntää.

Itse ajattelin, että josko tämän nimeksi tulisikin sitten perhosten tavoin kesäinen nimi Suvi. Pyörittelin nimeä siskojen kanssa ja Suvi - Choo alkoi nopeasti omassa suussani kääntymään karvialaisittain sanottuna suhisoo-korvissa ajatukseksi.  Suhisoo sai jäädä suhisoimaan vitsiksi viestiketjuun ja päädyin Choo-nimeen, joka kuitenkin erottuu positiivisesti edukseen. Ja sopii suomalaistenkin suuhun, kun sitä ensin vähän makustelee.

Pinkki Choo
 Pidetään huolta toisistamme ja itsestämme.

💙 💚 💛 💜 
Kevätterkuin, Mari

Kommentit