Siirry pääsisältöön

Jouluinen Vanha Rauma vei sydämeni.



Moi!

Vein eilen erän Tonttuovi-joulukortti /Tontun setti-paketteja myyntiin Wanhan Rauman Putiikki TaruLiinaan (Kuninkaankatu 17).





Sain ilokseni jälleen todeta, että Rauma on kaunis joulunakin 💜. Vanha Rauma luo mainiot raamit liki perinteikkään taianomaiselle joulutunnelmalle.

Vanhan Rauman pääkatujen ylle on viritetty kauniit ja persoonalliset kuusenmalliset jouluvalot. Lisätunnelmaa tuovat torille tuotu iso ja komea joulukuusi sekä hieno pitsitaiteilija Tarmo Thorströmin pitsivalaistus Rauman museon, Vanhan Raatihuoneen oven ympärillä (Kauppakatu13) .





Ehdoton lasten jouluinen suosikkinähtävyys Vanhassa Raumassa on jo vuosia ollut Kontion Leipomon Wanhan Rauman kahvilan (Kuninkaankatu 9) ikkunassa liikkuva Joulupukkinukke, jonka kävelykeppi osuu ikkunaan kilahtaen, kun joulupukki kumartaa eteenpäin. Ilonkiljahduksilta ei vältytty tänäkään vuonna 😄 







Tänä vuonna Silmäoptikko Palmun viereiseen ikkunaan on rakennuttu todella hieno joulumaisema junaratoineen ja tonttuineen. Iso lämmin kiitos tekijälle elämyksestä 💜! Valitettavasti en löytänyt tietoa tekijästä tähän blogikirjoitukseen. Pahoittelut!






Vanhassa Raumassa kelpaa tehdä ostoksia. Vanhan Rauman lukuisissa liikkeissä on monipuoliset valikoimat. Monessa liikkeessä glögi- ja piparitarjoilu luo hyvää mieltä ja lämpöä ostosretkiin. Jouluostokset kruunaa hyvä palvelu ja kauniit paketit.

Pieniä juttuja, mutta niin tärkeitä 💜!

Joulu on vuoden kohokohta eikä suotta. 

Hyvää ja rauhaisaa Joulua kaikille!

💜:lla Mari


 PS. Kiitos, kun jaksoit lukea. Ja kommentit ovat kivoja, muttei pakollisia.







Kommentit