Siirry pääsisältöön

RauMari sai omat logot!

Moi!

Vautsi vau! Minulla on ilo ja kunnia esitellä Teille RauMarin omat logot, jotka sain tänään 😍! 

Tässä ne nyt ovat, olkaa hyvät:





Tämän virallisemman logon lisäsin heti blogin otsikkokuvaksi, kuten joku tarkkasilmäinen jo ehkä huomasi.

Ja toinen pikkulogo on tässä:

 



Näistä tuli mielestäni hienot ja voin olla niistä aidosti ylpeä. Pahoittelut hehkutuksesta, mutta iloani on vaikea peittää. Pieni askel maailmalle, mutta suuri askel RauMarille 💜!

Isot lämpimät kiitokset logoista kuuluvat Mainostoimisto Tuyan graafikko Tuija Siekkiselle 💜, joka muutti hahmottelemani logoluonnokset vektorigrafiikaksi.

Isot kiitokset myös lähipiirille, etenkin Päiville; kiitokset avustanne ja mielipiteistänne logon suunnitteluvaiheessa 💜 . 

Kiitokset myös teille lukijoille 💜 On ollut kiva huomata, että RauMari on otettu hyvin vastaan.

Toivotan teille mukavaa viikon jatkoa! Nauttikaa lumesta ja kauniista talvimaisemasta, kaiken joulukiireen keskellä.

💜:llä Mari

PS. Muutama sana logon taustoista 😊

  • ANKKURI: Halusin logoon ankkurin, koska meri ja veneily ovat itselleni ja monelle raumalaiselle tärkeitä elementtejä. Merenrantakaupunkina Rauman Satama on monille raumalaiselle ja lähialueella asuvalle tärkeä tulonlähde. Ankkuri symboloi myös toivoa. Tuotteillani ja blogillani haluan tuoda kanssaihmisille iloa elämään. Ilo ja toivo ovat mielestäni hyvät sisarukset keskenään 😉.

  • SININEN JA KULTA: Logon väreiksi valikoituivat mustikan sininen ja kulta. Sininen on aina ollut yksi lemppariväreistäni. Sininen on värinä  merellinen ja aina tyylikäs. Kulta miellytti silmääni ns. lähivastavärinä siniselle. Kulta ja keltainen ovat rinnastettavissa toisiinsa, joten sinisen ja kullan yhdistelmä viittasi sopivasti Rauman Kaupungin vaakunaan ja siten myös Rauman Lukon tunnusväreihin 💙💛. Täytyy myöntää, että Rauman Lukko on vuosien saatossa saanut minut raumalaisittain ilmaistuna "tullista tulleen" eli muualta muuttaneen täysin puolelleen 💙💛.








 
 

Kommentit